Tre råd til rengøringen af badeværelset

23 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det er en selvfølge, at vi skal gøre badeværelset rent ofte. Med alle de bakterier og det snavs, der findes på et badeværelse, understreger det pointen om, hvor vigtig denne rengøring er. Det kan dog være let at forsømme denne opgave i en travl hverdag, hvor du måske ikke lige tager dig tid til at gøre rent hver dag. Vi har tre råd til, hvor du bør lægge ekstra fokus, når du rengør badeværelset næste gang.

 

image

 

Badekarret samler snavs

Du tænker nok ikke over det, men badekarret er et stort og åbent møbel, som du sikkert efterlader vådt efter brug. Det står derfor og samler snavs og bakterier og bør altid rengøres før og/eller efter brug. Når du skal rengøre badekarret er det en god idé at bruge hvid eddike. På den måde kan du rengøre det på en sikker og effektiv måde og desuden vil eddike fjerne sæberester fra dit badekar.

Når du er i gang med badekarret, kan du også vælge at renovere det og give det en ny emaljering. Det får dit badekar til at fremstå som nyt, selvom det har mange år på bagen. Du kan læse mere om denne mulighed ved at søge på ‘badekar reparation‘.

Møbler og interiør

Der er mange møbler på badeværelset, der samler skimmelsvamp, hvis de står for tæt på våde områder. Dette omfatter sæbeskåle, tandbørsteholdere, håndklædeholdere og meget andet. Det er derfor en god idé at rengøre disse regelmæssigt for at forhindre, at der opstår skimmelsvamp. Generelt er dit badeværelse det perfekte rum for skimmelsvamp at vokse.

Det skyldes, at der ofte er fugtigt i rummet efter et bad – og hvis du ikke tørrer vægge og gulve af, når du har været i bad, så øger du risikoen for skimmelsvamp. Du bør altså altid tørre både vægge og gulv af efter dig.

Flere Nyheder

26 august 2015

Lån penge til tv

18 august 2015

Bedre udsigt