Penisring kan afhjælpe erektil dysfunktion

19 november 2018 Astrid Pedersen
Penisring kan afhjælpe erektil dysfunktion

Potens problemer, rejsnings problemer, erektil dysfunktion – ”kært” barn har mange navne. Dette ændrer dog ikke på, at det at have problemer med at opnå – og beholde – en erektion, som er hård nok til at gennemføre et samleje, er behæftet med et stort tabu. Mange mænd går rundt og er ulykkelige over deres udeblevne eller slappe erektion. Og desværre tyr mange til at købe tvivlsomme produkter online – medicin, som i bedste fald er virkningsløs, i værste fald kan udgøre en alvorlig helbreds risiko.

Drop den farlige og dyre medicin imod rejsnings problemer – prøv en penisring

Hvis du hører til dem, som har problemer med at opnå en erektion (eller holde rejsningen i lang nok tid til at gennemføre et samleje), bør du dog i første omgang undlade at forfalde til medicin. For det første kan erektil dysfunktion være en midlertidig tilstand, forårsaget af eksempelvis søvnmangel, stress, forkert kost, sygdom eller medicinering herfor. Mange tidligere soldater, som lider af PTSD, har rapporteret om rejsnings problemer efter endt udsendelse. Og er man i forvejen medicineret, kan det være risikabelt at tage anden medicin ved siden af, især hvis denne er udokumenteret.

I stedet kan du med fordel bruge en penisring. Penisringe findes i mange varianter og materialer, for eksempel latex, gummi, silicone eller blødt jelly materiale. Fælles for alle penisring er, at de grundlæggende fungerer ens. En penisring strammer til ved roden af penis under selve erektionen, og blokerer for tilbage løb af det blod, som er strømmet til svulmelegemet. På den måde vil penis opnår en bedre stivhed og hårdhed i længere tid.

Køb penisringe online

Hvis du har fået mod på at prøve en penisring imod potens problemer, kan du finde et stort og varieret udvalg af penisringe af alle typer på Belugi.dk – Nordens største online sexshop.

Flere Nyheder

05 september 2016

Sikring af dit hjem