Lån i en butik i stedet for i en bank

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

De fleste tænker at et lån tager man i en bank, men i dag er der mange andre  muligheder. Du kan vælge at låne i en online bank, en mulighed der er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt og at du har svar og pengene på din konto indenfor kort tid. Alternativt kan du i dag også låne i den butik du har planer om at bruge pengene i. Indtil for kort tid siden, var det kun de store kæder der havde den mulighed at tilbyde deres kunder, men i dag kan du få finanseret dit køb hos selv den mindste web-shop. 

Mange af de lån du kan få i butikkerne er rentefrie og måske også gebyr frie. Det er det sidste du skal være opmærksom på. Er det ikke gebyrfri kan det ende med at blive et relativt dyrt lån, hvis du skal betale et gebyr hver måned ved siden af dit afdrag. Du kan læse mere om et billigt lån her https://ikanobank.dk/kampagnesider/billige-laan.

Husk at betale til tiden

En af de ting der er vigtigt hvis du har taget et lån i en butik er at du husker at betale dine afdrag til tiden. Uanset om det er en forglemmelse eller om du ikke kan betale, vil det koste det dig dyrt i strafgebyr at betale for sent. Derfor er det en god ide at lave en automatisk betaling, så du ikke glemmer det.  

Bag de rente og måske gebyrfrie lån, ligger der fra bankens side en analyse, der viser at det er en god ide at tilbyde rente og gebyrfri lån, da der vil være nok mennesker der enten ikke kan betale eller ikke lige får det gjort til tiden.

Derfor er det en god ide først at få et overblik over din økonomi, så du ved at du har råd til at betale det månedlig afdrag.

Flere Nyheder

26 august 2015

Lån penge til tv

18 august 2015

Bedre udsigt