Kunne du tænke dig at spille på hestevæddeløb?

15 februar 2019 Troels Nielsen
Kunne du tænke dig at spille på hestevæddeløb?

Foretrækker du trav eller galop?

Der er noget fascinerende ved at se heste folde sig helt ud. Det er ikke tilfældigt at vi taler om, hvor mange hestekræfter en bil har, for der er virkelig noget power i sådan en hest.

Det ser man helt tydeligt til hestevæddeløb, hvor hestene får lov at folde sig helt ud og give den max gas.

Har du selv været til hestevæddeløb i Danmark, så ved du også at der er to former for løb, som du kan se live herhjemme. De 2 typer er henholdsvis “trav” og “galop”. Måske kender du allerede til begge former for løb, og måske har du også en favorit blandt de to versioner. 

Hvis ikke du kender nogle af dem, så får du lige et kort oprids herunder. 

Trav og galop

Trav er den version, hvor hesten løber meget ensartet, og nærmest lidt mekanisk. Den flytter skiftevis højre forben og venstre bagben, og derefter omvendt, når den bevæger sig fremad. Det er meget karakteristik for trav at jockeyen sidder i en lille vogn, en såkaldt sulky.

Galop derimod er noget mere eksplosivt. Her får hesten nærmest lov til at få frie tøjler, mens rytteren sidder på den ryg, og driver den fremad.  

Hvor og hvordan kan du spille på hestevæddeløb

Du kan selvfølgelig møde op på en af væddeløbsbanerne i Danmark. Der findes 9 aktive baner, og der er da noget særligt over stemningen, og over at se hestene live.

Men hvorfor ikke prøve at spille på hestevæddeløb online. Så kan du bette, uanset om du er på væddeløbsbanen i regnvejr, eller en dag, hvor du bare er mere til at følge med fra sofaen.

Der er flere sider på nettet, hvor du kan spille online. Eksempelvis BET25, Dantoto eller NordicBet.

Sæt hestekræfterne i 5. gear, og begynd at spille på heste online.

 

 

Flere Nyheder

05 september 2016

Sikring af dit hjem