Køb altandør online

29 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal du have etableret altan på din bolig? Så glæder du dig helt sikkert. Det er skønt at kunne nyde sommeren fra en altan.

Altanen kan tjene mange praktiske formål, for eksempel til tørring af tøj, opbevaring af drikkevarer, eller dyrkning af blomster og krydderurter. Og med den rette altandør får du også glæde af din altan inde fra boligen.

Skal jeg vælge en enkelt eller en dobbelt altandør?

Om du skal vælge en dobbelt altandør eller en enkeltfaget en af slagsen kommer helt og holdent an på din boligs disposition og så selvfølgelig smag og behag. En dobbelt altandør kræver at du kan afse vægpladsen – og at din altan er tilstrækkeligt bred.

Hvis du kan svare ja til begge dele er en dobbelt altandør klart at foretrække frem for blot en enkelt dør. Du vil kunne få det fulde udbytte af såvel sommerens som vinterens solskins timer med en glasindfattet dobbelt altandør.

image

Du vil kunne få langt mere ud af pladsen på altanen såvel som i det tilhørende rum hvis du vælger en dobbelt altandør. Om sommeren vil det være nemt at lufte ud – det er blot at slå dørene op på vid gab.

På den måde inviterer du sommerens lyde og dufte inden for i dine stuer og værelser, og vil således kunne nyde udelivet inden døre. Og du vil kunne bruge den ekstra plads når du har gæster.

Har du ikke plads til en dobbelt altandør bør du vælge en dør med glasruder fra top til bund. Så får du masser af lys igennem døren. Og så længe ruderne i altandørens vinduer er isolerede vil du ikke opleve hverken trækvind eller varme tab gennem din altandør.

Find de bedste altandøre online

Hos Klarfönster kan du finde et stort og velassorteret udvalg af gode altandøre. Se dem alle på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

Flere Nyheder

26 august 2015

Lån penge til tv

18 august 2015

Bedre udsigt