Hvordan virker akupunktur?

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du set akupunktur udført og undret dig over hvad de strategisk placerede nåle skal gøre godt for – og hvorledes en sådan behandling virker. I det følgende kan du læse mere om et par af de forskellige anvendelser for akupunktur.

Få akupunktur mod migræne og spændingshovedpine

Hvis du ofte døjer med smerter i hovedet – for eksempel som følge af spændinger i nakke, skuldre og kæbe, eller i forbindelse med migræne anfald – kan du reducere disse anfald ved hjælp af regelmæssig akupunktur behandling.

Akupunktur virker nemlig særdeles godt når det handler om at reducere spændinger og lindre smerter. Du får altså dobbelt gevinst ved din akupunktur behandling – smertelindring samt færre og mildere hovedpiner.

Du kan dulme stresssymptomer med akupunktur

Hører du til den desværre stadigt stigende gruppe af danskere som er sygemeldt med stress kan du med fordel supplere din stress behandling med akupunktur.

image

Når du modtager akupunktur mod stress kan du hjælpe din krop til at finde tilbage i det rette spor, og samtidig give både sjæl og legeme en velfortjent pause. Alt dette kan bidrage til din healing og genskabelse af din naturlige balance.

Kan akupunktur hjælpe mod dårlig fordøjelse?

Det korte svar på det i overskriften stillede spørgsmål er ja – du kan faktisk overkomme rigtig mange forskellige problemer med mave tarm systemet ved hjælp af akupunktur.

Akupunktur er særdeles virksomt i forbindelse med behandling af blandt andet IBS, også kendt som Irritated Bowel Syndrome eller irritabel tyktarm samt Morbus Crohn og andre lidelser i den region.

Hvor kan jeg få professionelt udført akupunktur i København?

Er du bosat i København, på Frederiksberg eller andetsteds i hovedstadsområdet kan du aflægge Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej i Valby en visit. Klik ind og book tid til din første akupunktur behandling på Akupunktur Kliniks hjemmeside https://aku-punkturklinik.dk/.

Flere Nyheder

26 august 2015

Lån penge til tv

18 august 2015

Bedre udsigt