Husblog.dk giver dig ordentlige rammer for dit barns leg

06 januar 2021 admin

Dit barn kommer altid i første række

Og det er du formegentlig også enig i. Derfor er det en god idé at overveje, hvordan du kan afsikre din have, så den altid står sikker og klar til, at dine børn skal ud og boltre sig i den. 

På lang sigt er dette også noget, du vil lære at sætte pris på, da det også er det, som vil have betydning for, at du kan slappe mere af, når dit barn har venner over. Eller endnu værre: Når børnefødselsdagen er op over, og der lige pludselig er tyve børn at holde øje med.

Så er det godt at vide, at du i det mindste har gjort dit for, at det hele nok skal være et trygt og sikkert sted for børnene at lege, så du kan invitere til børnefødselsdag med god samvittighed.

Hvordan gør jeg min have til et trygt og sikkert sted?

husblog.dk kan du få en masse gode tips & tricks til hvordan du kan sikre dit udendørs areal. Kort og kort er der især lege remedierne, der kan gøres mere sikre, uden at det sjove forsvinder fra bartnets leg.

Et eksempel på dette kunne for eksempel være gyngestativet. Her er det vigtigt at have sikre gynger, der kan klare til lidt af hvert. Overvej om et stort dæk er mere sikkert end et tyndt bræt, afhængig af barnets alder. 

Et andet du kan forsikre dig selv og dit barn mod ulykker er på trampolinen. Børnefamiliers yndlings legetøj i haven. Her er det vigtigt, at trampolinen er sikret og er af god kvalitet, så du er sikker på, at den kan holde til lidt af hvert.

Et tredje sted er den famøse legetræhytte. Her er det især vigtigt at stabiliteten er på plads, at stigen er som den skal være, og at den sidder godt fast. 

Flere Nyheder

26 august 2015

Lån penge til tv

18 august 2015

Bedre udsigt