Britisk når det er bedst

08 august 2019 Pia Nielsen
Britisk når det er bedst

Designmæssigt har Tom Dixon sat England på kortet som en moderne og spændende producent af især lamper. Den britiske designer er kendt for sine skinnende lamper, der spejler i runde former eller smeltede glas. Unikt og alligevel enkelt. 

Spejlende bold…

…eller Mirror Ball som én af Tom Dixons mest kendte lamper hedder. Den kuglerunde pendel med spejlblank overflade kaster et afdæmpet og på samme tid fokuseret lys, mens skærmen afspejler alt omkring sig. Som en svævende planet hænger den enkle, men unikke lampe elegant over spisebordet, diskret i hjørnet ved sofaen eller prangende i entreen. Blanke og metalliske nuancer som kobber, sølv og sort præger størstedelen af Tom Dixons lamper, der alle matcher moderne og klassiske hjem.

Du kan finde et stort udvalg af de lysende værker fra den engelske designer online på https://andlight.dk/shop/tom-dixon-101c1.html til både hjemmet og firmaet. Vælg lamper fra den samme kollektion for at skabe en sammenhæng i boligindretningen, eller gå efter unikke lysværker, der står som individuelle og funktionelle skulpturer. Tom Dixons varierede kollektioner af lamper er alle unikke kunstværker, men den røde tråd er de lækre metaloverflader, de organiske linjer og den gode kvalitet. Du er ikke i tvivl, når du ser en Tom Dixon lampe!

Lamper til firmaet

Lad firmaets kvalitet afspejle sig i interiøret. Lad kunderne se det unikke og på samme tid tilgængelige aspekt af firmaets ydelser. Lad medarbejderne føle deres værd på en arbejdsplads med sans for detaljen. Vælg Tom Dixon lamper til kontorerne, mødelokalet og receptionen. 

Effektive og diskrete bordlamper som arbejdslys ved skrivebordene, giver fleksibilitet og godt arbejdslys i dagligdagen. Elegante og behagelige loftspendler over bordet i mødelokalet skaber en professionel atmosfære, og unikke gulvlamper eller spændende væglamper i receptionen byder kunder velkomne i et firma med kvalitet. Lys udgør en vigtig del af indretningen – gå ikke på kompromis med kvaliteten. 

 

 

Flere Nyheder

05 september 2016

Sikring af dit hjem