Bliv en boss med SEO

27 februar 2018 Anders Lundtang Hansen
Bliv en boss med SEO

En af fordelene ved at drive sin egen virksomhed er at kunne kalde sig sin egen chef. Måske lever man ikke det glamourøse liv, man har set i Hollywood-film, men det giver en god selvforståelse, og du kan øge din position som chef ved at mestre SEO

Hvem ønsker ikke mere overskud og omsætning i virksomheden? Det kan de fleste direktører nikke “ja” til, og da meget af ens omsætning nu om dage kommer via E-handel, gør man sig klogt i at blive en erfaren SEO-ekspert eller i hvert fald vide, hvad det kan medføre på firmaets bundlinje.

SEO er nemlig blot ét bogstav fra at være forkortelsen på engelsk for udtrykket for den ledende direktør i foretagende, nemlig “CEO”, og hvis du gør dig stærk på, hvordan du kan lægge den rette SEO-strategi, så vil du med stor sikkerhed opleve, hvordan kunderne vil fosse ind på dit firmas hjemmeside og forhåbentlig foretage et køb.

SEO er en engelsk forkortelse for “Search Engine Optimization”, der på dansk har fået betegnelsen “søgemaskineoptimering”, og det går ganske enkelt ud på, at du gør din hjemmeside til god ven med især Google, der er en af de største søgemaskiner i verden, så din hjemmeside vil rangere højt blandt de relevante søgeresultater, som det giver mening, at din hjemmeside bliver fundet på.

Flere Nyheder

05 september 2016

Sikring af dit hjem